Ajattelin että olisipas mukava jos joku (mielellään kaikki)  tähän blogiin eksynyt jättäisi merkin minulle ;) etes pienen pienen jonkun että tietäisin siis eksyykö tähän etes kukaan koskaan :D tämä kirjottelu kun tuntuu jopa vähän yksin puhumiselta :D

Viime yö oli aika inhottava,1vuotias yski vähänväliä ja heräsi välillä itkeskelemään.voi mun pientä kultaa,olisikohan taas korvatulehdus? :( en sitten kuitenkaan tänään soittanut lääkäriin kun ei tuo tyttö päivällä erikoisemmin itkenyt tai vaikuttanut kipeältä.katsotaan miten ensi yö menee...jos itkeskelee niin sitten aamulla lääkäriin.ventolinea annoin yöksi sekä huomenna ajattelin aloittaa flixotiden annon.

Aamu alkoikin ihan suht normaaliin tapaan.olin vaan tietenkin yön jäljiltä väsynyt ja kiukkuinen. sain itseni kuitenkin kahvin voimin jotenkin käyntiin ja päätinpäs sitten lähteä rakkaan ystäväni luokse nauttimaan ihanan laten...ehkä maailman yksi hienoimmista keksinnöistä sellainen kapseli kahvinkeitin!pakko saada sellainen! sittenpä kotiuduinkin kaupan ja 6v tytön haun jälkeen odottamaan poikaa koulusta :) ihana tunne oli saada molemmat taas kotiin <3 normaalit läksyjen teko taistelutkin käytiin :D

sitä ruokalistaani en tietenkään saanut tänään tehtyä,kuten en myös siivoustakaan... välipalana tänään olikin sitten maidoton ja munaton pannukakku. en ole ennen tehnyt maidottamana ja munattomana tuota ja epäilin aika kovasti ohjetta.... ohjeen ihanan nimen takia kuitenkin päädyin sen tekemään ja tulos oli mahtava! en ole ikinä ollut pannukakun ystävä mutta tällä kertaa söin sitä oikein hyvällä ruokahalulla. ohjeen löysin jonkun blogista, ihan vaan googletin maidottoman pannukakun ja sieltä se sitten hyppäsi silmille nimensä takia

MUUMIMAMMAN PANNUKAKKU! ihana nimi..eikö olekkin? :) 

pannukakkuun tuli siis 1l kauramaitoa, 4dl vehnäjauhoja,suolaa,sokeria ja 1dl sulatettua maidotonta keiju margariinia.  turvota annoin 30min ja paistoin 225 asteessa 40 minuuttia :) 

koostumukseltaan tuo ei ollut ollenkaan pannukakkumainen, itse asiassa se muistuttikin enemmän vain pellin kokoista lettua  :D niin makunsa kun näkönsäkkin takia. lapsille kelpasi ja uskosin että tätä meillä tullaan tekemään usein :)

 

päivälliseksi syötiin tänään tylsästi vain makaronilaatikkoa.senkin tein maidottomana ja hyvää oli sekin! iltapalaksi syötiin sämpylöitä.

 

olen ollut taas tämän päivän todella väsynyt.varmasti huonosti nukuttu yö verottaa todella paljon mutta siihen kun lisää tämän minun nykysin päivittäisen sairaalloisen väsymyksen niin päivä on ollut yhtä taistelua hereillä pysymisen kanssa. alan olla tosissaan huolissani terveydestäni, siksi varmuuden vuoksi yritän aamulla tehdä toisen raskaustestin. en usko että raskaana olen koska ehkäsy on kunnossa kyllä. olen myös googlettanut tänään kaikki mahdolliset vitamiinin puutokset ja siksi iltapalaani sisältyi myös niin rauta kun c- ja b- vitamiini tabletteja. ajan sain sinne rinnan ultraukseen, se tehdään ensi tiistaina :) pääseepähän tästäkin epätietoisuudesta eroon vihdoin että onko siellä nyt jotain jatko tutkimuksia vaativaa vaiko ei mitään. jotain outoa tuossa rinnassani on tapahtunut koska onhan se aivan erinäköinenkin kun tuo toinen... toivotaan nytten että muutoset on vaan hormooneista johtuvaa eikä sen vakavempaa!! 

nyt on kyllä pakko alkaa mennä jo sänkyyn päin! aamulla on aikainen herätys että saan tuon koululaisen opiskelemaan :) pakko laittaa vielä noista mun kasveistani kuva joka on otettu tänään :D tuossa ei ole ollenkaan siis kaikki, kuvassa on alle puolet kasveista mutta kun olen niin innoissani noista chilin taimista niin nämä kaikki ovat päässeet meidän keittiön pöydälle mini kasvihuone terraarioon......joo-o, keittiön pöydälle... ihan oikein luit :D

 

 

kuvaa katsellessa huomasin että mulla on muuten ihan järkky rumat verhot! :D ei ne noin rumalta näytä ilman kameraa ja värikin on oikeasti eri... pakko saada uudet mahdollisimman nopeasti,mielellään vielä sellaiset oikein pirteät keväisen vihreät! :D    ja nyt sitten oikeasti sinne unille.... kauniita unia kaikille :)